Boeken

Lezen

Je hebt vrij toegang tot de ruime bibliotheek, met een grote selectie - vooral Nederlandse - literatuur en naslagwerken. Overigens is de ervaring dat de selectie in het appartement uitgebreid en afwisselend genoeg is voor een passende keuze voor een avond, een weekend of een week.

De bibliotheek is sinds kort ook in gebruik als atelier waar Jip hoeden maakte en een deel van de dessincollecties ontwerpt.

 

Schrijven

Gasten kiezen BedEnBoeken als plek om (eindelijk) hun schrijfproject op te pakken en vaart te maken; niet gestoord door de dagelijkse beslommeringen van het gezin of de hectiek van werk. En dat blijkt te werken!

 

Jip (auteur) zegt over het appartement: 'De lichte ruimte en het uitzicht! Ik zit er zelf ook graag af en toe te schrijven. Enneh, lastige taalkwesties? Ellen heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd en is jarenlang docent Nederlands geweest ...'

 

Het gastenverblijf ligt achteraan op het erf in het verlengde van de oprijlaan. Je kunt op de bank voor de bibliotheek zitten of op het terras achter het gastenverblijf. Heb je groene vingers en wil je in de tuin of het bos aan de slag, dan kan dat in overleg.